✅ 9 lei transport prin curier la comenzi de 50+ lei cu plata prin card. Transport Gratuit la 150+ lei!

Cadouri

Afiseaza: 1-24 din 383 produse

 Filtre
Cadouri - Rucsac pentru fetite Lila, Djeco
-20% nou
A alege un cadou pentru un copil este ca și cum ai planta un semințe care va crește alături de el. Cadourile noastre nu sunt doar jucării, sunt unelte care ajută la dezvoltarea mintii și a imaginației.

La magazinul nostru, ne preocupăm să oferim cele mai bune și sigure opțiuni pentru copiii tăi, folosind jucării din lemn în locul celor din plastic. Acest lucru nu doar că protejează planeta, dar asigură și o experiență de joacă sănătoasă pentru cei mici.

Plus, toate aceste jucării vin în ambalaje prietenoase cu mediul, fie că sunt cutii sau pungi din material textil.
 

Cadouri Dupa Gen

 

Cadouri pentru Fete

 

Când vine vorba de alegerea cadourilor pentru fete, ne concentrăm pe jucăriile care le ajută să-și dezvolte creativitatea și abilitățile. Avem o gamă variată de jucării care pot transforma fiecare moment de joacă într-o ocazie de învățare și explorare. De exemplu, seturile noastre de bucătărie din lemn permit fetelor să experimenteze rolul de bucătar, dezvoltându-le imaginația și abilitățile motorii fine. De asemenea, păpușile și casele pentru păpuși sunt perfecte pentru a crea diverse scenarii și povești, stimulând astfel gândirea creativă și empatia.
 

Cadouri pentru Baieti

 

Pentru băieți, avem o selecție specială de jucării care promovează activitatea fizică și creativitatea. Jucăriile noastre de rol, cum ar fi seturile de unelte și garajele pentru mașinuțe, le oferă băieților oportunitatea de a învăța despre lumea din jur într-un mod interactiv. Vehiculele din lemn, de la mașinuțe simple la trenuri complexe, îi ajută să își dezvolte coordonarea și abilitățile de planificare. Aceste tipuri de jucării sunt excelente pentru a încuraja mișcarea și jocul activ, esențiale în dezvoltarea armonioasă a băieților.
 

Cadouri Dupa Pret

 

Cadouri sub 50 lei

 

Chiar și cu un buget mic, poți face alegeri minunate pentru cei mici. Jucăriile noastre sub 50 de lei sunt perfecte pentru a oferi cadouri semnificative fără a cheltui prea mult. Avem o varietate de mini-puzzle-uri din lemn, figurine de animale și mașinuțe care sunt nu doar accesibile, dar și de înaltă calitate. Aceste jucării ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și a recunoașterii formelor și culorilor, esențiale în primele etape ale învățării.
 

Cadouri sub 100 lei

 

Cu un buget puțin mai generos, sub 100 de lei, opțiunile de cadouri cresc în diversitate și complexitate. În această categorie, vei găsi jucării care combină distracția cu educația, cum ar fi seturi de construcție din lemn sau jocuri educaționale care promovează gândirea logică și creativitatea. Aceste cadouri nu sunt doar distractive, ci și durabile, asigurându-se că copiii vor avea parte de ore întregi de joacă și învățare.
 

Cadouri sub 200 lei

 

Pentru cei care doresc să investească în cadouri mai speciale, categoria sub 200 de lei include seturi de jocuri mai complexe și jucării Montessori. Aceste cadouri sunt ideale pentru a stimula învățarea autodirijată și dezvoltarea unor abilități avansate. De exemplu, seturile Montessori de matematică sau știință îi ajută pe copii să exploreze concepte abstracte într-un mod concret și interactiv. Alege un cadou din această gamă pentru a oferi o experiență de învățare profundă și îndelungată.

 

Cadouri Dupa Varsta

 

Cadouri Bebeluși 6+ Luni

 

Pentru bebelușii de 6 luni și peste, siguranța și stimularea senzorială sunt esențiale. Cadourile noastre pentru această vârstă includ zornăitoare din lemn, care sunt perfecte pentru mânuțele mici și ajută la dezvoltarea coordonării ochi-mână. De asemenea, oferim jucării de dentiție, fabricate din materiale sigure și naturale, care sunt ideale pentru perioada în care încep să le crească dinții. Aceste jucării nu doar că alină disconfortul dentiției, dar stimulează și simțurile vizuale și tactile ale bebelușilor.
 

Cadouri Copii de 1 An

 

La vârsta de un an, copiii sunt plini de curiozitate și încep să exploreze lumea mai activ. Cadourile ideale pentru această etapă includ cuburi din lemn pentru stivuit și jucării care îi încurajează să meargă. Acestea ajută la dezvoltarea coordonării și echilibrului, în timp ce cuburile stimulează recunoașterea formelor și a culorilor. Un alt cadou potrivit ar fi cărțile din material textil sau cărțile cu pagini groase, care sunt excelente pentru a-i introduce în lumea cărților și a le dezvolta interesul pentru citit.
 

Cadouri Copii de 2 Ani

 

Pentru copiii de doi ani, jocul de rol devine o parte importantă a dezvoltării lor. Cadourile care încurajează această formă de joacă, cum ar fi bucătăriile miniaturale, seturile de doctor sau de grădinărit din lemn, sunt perfecte pentru a stimula imaginația. Aceste jucării le permit să imite activitățile adulților și să experimenteze diverse roluri, ceea ce este esențial pentru dezvoltarea abilităților sociale și emoționale. Jucăriile care includ elemente de sortare, potrivire sau puzzle-uri simple sunt, de asemenea, excelente pentru a le îmbunătăți gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

 

Cadouri Copii de 3 Ani

 

La vârsta de trei ani, copiii încep să interacționeze mai mult cu cei din jur și să-și dezvolte abilitățile sociale și cognitive. Cadourile perfecte pentru această etapă includ seturi de joacă pentru roluri, cum ar fi magazinele miniaturale sau teatrele de păpuși din lemn, care îi încurajează pe copii să colaboreze și să comunice cu alții. De asemenea, jocurile simple care necesită rânduri, cum ar fi memoria sau jocurile cu potriviri, sunt excelente pentru a stimula atenția și memoria. Aceste jucării ajută la dezvoltarea abilităților de gândire critică și la înțelegerea cauză și efectului într-un mod distractiv și interactiv.
 

Cadouri Copii de 4 Ani

 

Pentru copiii de patru ani, care se pregătesc pentru grădiniță, este esențial să avem jucării care stimulează creativitatea și abilitățile de bază necesare pentru învățătură. Seturile de construcție mai complexe, cum ar fi cele cu piese care se îmbină, încurajează gândirea spațială și finețea mișcărilor mâinilor. Jucăriile de artă, precum seturile de desenat și modelat, sunt de asemenea minunate pentru a le dezvolta expresia artistică și imaginația. Aceste tipuri de jucării sunt instrumente valoroase pentru dezvoltarea independenței și pentru a încuraja explorarea creativă.
 

Cadouri Copii de 5 Ani

 

La vârsta de cinci ani, când copiii sunt mai aproape de începerea școlii, este important să alegem cadouri care consolidează abilitățile academice incipiente și coordonarea mai complexă. Jucăriile educaționale care introduc concepte de bază din matematică și știință, cum ar fi seturile de numărare sau kiturile de experimente simple, sunt ideale pentru această etapă. De asemenea, puzzle-urile mai complexe și jocurile care necesită gândire strategică îi ajută pe copii să își dezvolte gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor. Aceste cadouri nu numai că sunt distractive, dar le pregătesc și pentru provocările școlare ce urmează.

 

Cadouri Copii de 6 Ani

 

Pe măsură ce copiii de șase ani se pregătesc pentru marele pas către școală, cadourile care sprijină această tranziție sunt esențiale. Jocurile și puzzle-urile educative sunt perfecte pentru această vârstă, deoarece îmbină învățarea cu distracția. De exemplu, puzzle-uri cu hărți sau sistemul solar îi ajută pe copii să învețe despre geografie și știință într-un mod interactiv. Jocurile de societate care necesită numărare și recunoașterea literelor sunt, de asemenea, ideale pentru a dezvolta abilități de citire și matematică într-un cadru ludic.
 

Cadouri Copii de 7 Ani

 

La vârsta de șapte ani, copiii sunt gata să exploreze și mai mult lumea științei și matematicii. Cadourile care aprofundează aceste cunoștințe sunt foarte valoroase. Seturile de experimente științifice sau kiturile de matematică sunt excelente pentru stimularea gândirii logice și pentru încurajarea curiozității naturale. Jucăriile care implică rezolvarea problemelor complexe, cum ar fi seturile de construcție cu piese multiple, îi ajută să își dezvolte abilitățile de raționament și răbdarea.
 

Cadouri Copii de 8 Ani

 

Pentru copiii de opt ani, este important să încurajăm independența și competențele mai complexe. Jucăriile de construcție avansate, cum ar fi cele care necesită asamblare precisă și urmărirea unor instrucțiuni detaliate, sunt perfecte pentru dezvoltarea abilităților de inginerie timpurie. De asemenea, jocurile care necesită planificare și strategie, cum ar fi șahul sau jocurile de strategie pe tablă, sunt ideale pentru a încuraja gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor în mod independent.
 

Cadouri Copii de 9+ Ani

 

Pentru copiii de nouă ani și peste, cadourile trebuie să fie adecvate vârstei lor în creștere și să stimuleze gândirea strategică și proiectele pe termen lung. Jocurile complexe, care necesită strategie și planificare avansată, sunt perfecte pentru a dezvolta aceste abilități. De asemenea, seturile de construcție care implică proiecte mari, cum ar fi modele de roboți sau mașini, sunt ideale pentru a-i încuraja pe copii să se angajeze în proiecte mai ambițioase.

Suport clienti 09:00 - 17:00 (maxim 1 zi lucratoare prin email)

0750.475.425 contact@jocolino.ro
WhatsApp

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!