Promotia de 1 Iunie - pana la -30%!! ✅ Aboneaza-te la newsletter prin email pt reducere suplimentara! Jucarii de 5⭐

Jucarii din lemn

Afiseaza: 1-24 din 110 produse

 Filtre
Jucarii din lemn - Tractor din Lemn, Rosu, 18+ Luni
-19%

În lumea jocurilor și a jucăriilor, cele din lemn ocupă un loc special, fiind atât prietenoase cu mediul, cât și extraordinar de utile în educația copiilor. Aceste jucării nu sunt doar robuste și sigure, dar au și o valoare educativă impresionantă, ajutând la dezvoltarea abilităților motorii, cognitive și sociale ale celor mici.

 

La Jocolino.ro, ne pasă profund de calitatea și impactul jucăriilor pe care le oferim. De aceea, alegem cu grijă jucăriile de lemn, punând accent pe durabilitate, siguranță și potențialul lor de a stimula imaginația și creativitatea copiilor. 

 

Credem că fiecare jucărie ar trebui să contribuie la creșterea armonioasă a copiilor, oferindu-le nu doar momente de distracție, dar și oportunități valoroase de învățare și dezvoltare.

 

Prin angajamentul nostru, dorim să asigurăm că fiecare copil care se joacă cu o jucărie de la Jocolino.ro trăiește o experiență de joacă bogată și plină de sens, care contribuie la formarea lui ca individ. 

 

Invităm părinții să descopere împreună cu noi lumea minunată a jucăriilor de lemn, o alegere care aduce bucurie, învățare și sustenabilitate în viețile copiilor.
 

Avantajele jucăriilor de lemn față de cele din plastic

 

Jucăriile de lemn sunt cunoscute pentru durabilitatea lor impresionantă. Spre deosebire de jucăriile din plastic, care se pot deteriora sau sparge ușor, cele de lemn pot rezista ani de zile, chiar și în condiții de utilizare intensă. 

 

Această durabilitate înseamnă că jucăriile de lemn pot fi transmise de la un copil la altul, oferindu-le o viață lungă și plină de aventuri. În plus, siguranța este un alt avantaj major. 

 

Jucăriile de lemn sunt adesea realizate din materiale naturale, fără aditivi chimici sau componente mici care ar putea prezenta riscuri de înec, făcându-le o opțiune sigură pentru copii.

 

Pe lângă beneficiile practice, jucăriile de lemn au și o valoare educativă și estetică deosebită. Acestea stimulează creativitatea și imaginația copiilor, oferindu-le totodată ocazia de a-și dezvolta abilitățile motorii fine prin manipularea și explorarea diferitelor forme și texturi. 

 

Aspectul estetic al jucăriilor de lemn, cu finisajele lor netede și culorile calde, contribuie la crearea unui mediu de joacă plăcut și relaxant, care influențează pozitiv experiența de joacă și dezvoltarea senzorială a copiilor.

 

Alegerea jucăriilor de lemn are, de asemenea, beneficii semnificative asupra mediului. Spre deosebire de plastic, care poate dura sute de ani pentru a se descompune și adesea conține substanțe nocive pentru ecosisteme, lemnul este un material natural, biodegradabil și, în multe cazuri, provenit din surse sustenabile. 

 

Prin optarea pentru jucării de lemn, contribuim la reducerea poluării și la protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare. Este o alegere care reflectă nu doar grijă pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor, ci și responsabilitatea față de planetă.
 

Tipuri de jucării de lemn disponibile pe Jocolino.ro

 

Puzzle-uri și jocuri de logică

 

Pe Jocolino.ro, găsiți o gamă variată de puzzle-uri și jocuri de logică din lemn, create pentru a stimula mintea în creștere a copiilor. 

 

De la modelele simple, perfecte pentru cei mici, care abia își dezvoltă abilitățile de coordonare ochi-mână, la puzzle-uri complexe, gândite să provoace gândirea logică și răbdarea copiilor mai mari, fiecare puzzle este o invitație la explorare și învățare. 

 

Aceste jucării încurajează recunoașterea formelor, culorilor și dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, fiind în același timp o sursă de distracție care nu se demodează.
 

Jocuri de rol

 

Jocurile de rol sunt esențiale în dezvoltarea socială și emoțională a copiilor, oferindu-le șansa de a experimenta diferite roluri sociale și de a-și lărgi orizonturile imaginative. 

 

Jocolino.ro oferă o varietate de seturi pentru jocuri de rol din lemn, de la bucătării miniaturale, unde micii bucătari pot crea feluri de mâncare imaginare, la seturi de doctor, care îi ajută pe copii să învețe despre îngrijirea sănătății într-un mod interactiv. 

 

Fiecare set este conceput să fie nu doar distractiv, dar și educativ, încurajând copiii să dezvolte empatie, abilități de comunicare și să înțeleagă lumea din jurul lor.
 

Vehicule de jucărie

 

Vehiculele de jucărie din lemn de pe Jocolino.ro îi invită pe copii într-o lume plină de aventură și explorare. 

 

Fie că este vorba despre mașinuțe robuste, trenulețe ce pot fi asamblate și reasamblate în diverse configurații, sau avioane gata de decolare în imaginația copiilor, aceste jucării stimulează joaca activă și dezvoltă coordonarea motorie. 

 

Realizate din lemn de înaltă calitate, aceste vehicule sunt gândite să reziste la joaca intensă, promițând ore în șir de distracție și aventură pentru micii exploratori.
 

Jucării educative și Montessori

 

Jocolino.ro pune la dispoziția părinților și copiilor o selecție bogată de jucării educative și Montessori, proiectate pentru a promova învățarea autonomă și dezvoltarea abilităților. Aceste jucării, inspirate de principiile pedagogice Montessori, sunt create pentru a încuraja curiozitatea naturală și dorința de explorare a copiilor. 

 

Prin activități precum sortarea formelor, lucrul cu cifre și litere din lemn, sau utilizarea materialelor senzoriale, copiii își dezvoltă abilitățile cognitive, motorii și lingvistice într-un mod care respectă ritmul unic al fiecărui individ. 

 

Aceste jucării educative sunt alegeri excelente pentru părinții care doresc să sprijine dezvoltarea holistică a copiilor lor, într-un cadru de joacă stimulativ și plin de bucurie.
 

Zornăitoare și jucării pentru dentiție

 

Pentru cei mai mici membri ai familiei, Jocolino.ro oferă o gamă de zornăitoare și jucării pentru dentiție, realizate din lemn și silicon moale. 

 

Aceste jucării sunt concepute pentru a fi sigure pentru bebeluși, ajutând la calmarea disconfortului asociat cu perioada dentiției și stimulând în același timp dezvoltarea senzorială. Materialele naturale și texturile diverse oferă o experiență tactilă variată, încurajând explorarea și joaca. 

 

Fiecare jucărie este gândită să fie ușor de ținut în mânuțele mici, promovând dezvoltarea coordonării ochi-mână și a motricității fine.
 

Cuburi pentru construcție

 

Cuburile pentru construcție reprezintă o componentă esențială în colecția de jucării a oricărui copil, oferind posibilități nelimitate de joacă și învățare. Jocolino.ro aduce în fața copiilor cuburi de lemn de diverse forme și dimensiuni, încurajând gândirea spațială și creativitatea. 

 

Construind diverse structuri, copiii învață despre echilibru, simetrie și rezolvarea problemelor spațiale, dezvoltând în același timp abilități de planificare și organizare. 

 

Jocul cu cuburi stimulează imaginația, încurajează jocul cooperativ și oferă copiilor ocazia de a experimenta succesul și satisfacția de a vedea o construcție completă, rezultatul direct al efortului lor creativ.

Suport clienti 09:00 - 17:00 (maxim 1 zi lucratoare prin email)

0750.475.425 contact@jocolino.ro
WhatsApp

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!