✅ 9 lei transport prin curier la comenzi de 50+ lei cu plata prin card. Transport Gratuit la 150+ lei!

Creative

Afiseaza: 1-24 din 71 produse

 Filtre

Jocurile și jucăriile creative joacă un rol crucial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, stimulându-le imaginația și ajutându-i să învețe despre lumea înconjurătoare într-un mod plăcut și interactiv.

Acestea nu sunt doar simple distracții, ci instrumente esențiale care contribuie la dezvoltarea abilităților motorii, cognitive și sociale.

Gama noastră de jucării și jocuri este gândită să acopere toate etapele de dezvoltare, de la bebeluși până la preadolescenți. Fiecare jucărie este aleasă cu grijă pentru a oferi nu doar distracție, ci și o oportunitate de învățare și dezvoltare.

De la jucării simple, care stimulează simțurile, la jocuri complexe care încurajează gândirea critică și creativitatea, avem soluții pentru fiecare vârstă și interes.


 

Jocuri și Jucării pentru Dezvoltarea Motorie Fină

 

Dezvoltarea motricității fine este esențială în primii ani de viață ai copiilor, ajutându-i să dobândească abilități care le vor fi utile pe tot parcursul vieții. Jocurile și jucăriile noastre sunt special concepute pentru a stimula aceste competențe importante, oferind activități care încurajează precizia mișcărilor și coordonarea mâini-ochi.
 

 • Set de Construit și Pictat Racheta de Jucărie: Aceasta nu este doar o simplă jucărie, ci o provocare care stimulează imaginația și coordonarea. Copiii își pot exprima creativitatea pictând racheta, iar apoi se pot bucura de satisfacția de a vedea produsul final pe care l-au asamblat singuri.

 • Mașina de Curse cu Panou Solar - Set de Pictat și Asamblat STEM: Acest set le permite copiilor să exploreze concepte de bază ale științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM) în timp ce construiesc și personalizează propria mașină de curse solară. Activitatea combină abilitățile manuale cu înțelegerea principiilor ecologice și mecanice.

 • Set de Cusut, 8 Planse Ilustrate, Ac Bont și Ata Colorată, Londji Zig Zag: Prin cusut, copiii își dezvoltă dexteritatea și atenția la detalii. Acest set vine cu planșe frumos ilustrate și materiale colorate care îi atrag pe cei mici, transformând învățarea într-o distracție relaxantă.


Jocuri și Jucării pentru Stimularea Creativității

 

Creativitatea este o componentă fundamentală a dezvoltării copilului, jucând un rol esențial în exprimarea de sine și în inovație. Jucăriile și jocurile noastre creative sunt concepute pentru a deschide porțile imaginației, oferind copiilor instrumente și spații pentru a experimenta și a crea în mod liber.
 

 • Joc de Pictat Păpuși Matrioshka: Acest set le oferă copiilor pânzele necesare pentru a-și exprima talentul artistic. Pictarea manuală a păpușilor Matrioshka nu numai că stimulează imaginația, dar încurajează și concentrarea și atenția la detalii, rezultând într-o creație personală și unică pe care o pot mândri.

 • Atelier de Pictura 3D Padurea Tropicală și Abisuri, Djeco: Aduce o nouă dimensiune artei, permițând copiilor să exploreze și să creeze lumi tridimensionale. Aceste ateliere stimulează gândirea spațială și oferă o nouă perspectivă asupra expresiei artistice, îmbogățind experiența creativă a copiilor.

 • Joc Creativ Pictează Cutia de Lemn, Egmont Toys: Îmbină utilul cu plăcutul, oferind copiilor șansa de a personaliza și decora un obiect care poate fi folosit ulterior în casa lor. Aceasta activitate nu doar că alimentează imaginația, dar îi învață și despre valoarea și importanța lucrurilor făcute manual.
   

Jocuri și Jucării pentru Învățare și Educație

 

Educația prin joacă este o metodă eficientă și plăcută de învățare, motiv pentru care am selectat jucării care combină distracția cu elemente educative, adaptate nevoilor copiilor la diferite vârste. Aceste jucării sunt proiectate pentru a încuraja explorarea conceptelor educaționale într-un mod interactiv și angajant.
 

 • Joc Educativ Desenează Pas cu Pas Lama & Co, 24 Sabloane, Djeco: Acest joc este perfect pentru micuții artiști în devenire. Folosind sabloanele incluse, copiii pot învăța să deseneze diferite forme și personaje, ceea ce îmbunătățește abilitățile lor motorii fine și le stimulează imaginația. Prin reproducerea formelor, copiii își dezvoltă atenția la detalii și capacitatea de a urma instrucțiuni precise.

 • Set Creativ Pictează cu Numere Variatii Botanice și Grădina, Moulin Roty: Aceste seturi educative sunt o introducere excelentă în lumea numerelor și culorilor. Copiii sunt ghidați să folosească culori specifice pentru a completa o imagine, ceea ce îi ajută să recunoască și să asocieze numerele cu acțiuni concrete. Aceasta activitate nu doar că îmbunătățește coordonarea ochi-mână, dar și cunoștințele de bază în matematică și recunoașterea nuanțelor.

 • Joc Creativ DIY Mașinuțe Grand Prix, Djeco: Combinând elemente de construcție cu principii de bază ale fizicii, acest joc le oferă copiilor oportunitatea de a asambla și personaliza mașinuțe de curse. Activitatea încurajează înțelegerea conceptelor din fizică, cum ar fi mișcarea și energia, în timp ce participarea la curse stimulează spiritul competitiv și gândirea strategică.

   

Jocuri și Jucării pentru Explorare și Descoperire

 

Explorarea și descoperirea sunt esențiale pentru dezvoltarea curiozității naturale a copiilor. Jucăriile noastre sunt concepute pentru a stimula interesul pentru lumea înconjurătoare și pentru a încuraja copiii să învețe prin explorare activă și interacțiune.
 

 • Joc Creativ de Desenat Animale pentru cei Mici, Djeco, 18+ Luni: Acest joc este perfect pentru introducerea celor mai mici în lumea animalelor și a habitatelor lor. Prin desene simple și atractive, copiii sunt încurajați să recunoască diferite specii animale și să învețe caracteristicile lor de bază, dezvoltând totodată abilitățile motorii fine.

 • Set 100 Abtibilduri Repozitionabile cu Dinozauri, Londji: Prin intermediul acestui set, copiii sunt transportați într-o călătorie fascinantă în lumea dinozaurilor. Abtibildurile colorate și repozitionabile le permit să creeze scene din epoca preistorică, stimulându-le imaginația și dorința de a afla mai multe despre aceste creaturi impresionante.

 • Tablita Neagră de Scris Personalizabilă, Printre Stele, Djeco: Aceasta nu este doar o simplă tablă de scris, ci o poartă către creativitate și exprimare liberă. Copiii sunt încurajați să scrie și să deseneze orice își imaginează, de la constelații și corpuri cerești, la povești fantazate. Tablita devine un instrument esențial pentru scrierea creativă și pentru explorarea artistică.

Suport clienti 09:00 - 17:00 (maxim 1 zi lucratoare prin email)

0750.475.425 contact@jocolino.ro
WhatsApp

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!