✅ 9 lei transport prin curier la comenzi de 50+ lei cu plata prin card. Transport Gratuit la 150+ lei!

De construit

Afiseaza: 1-24 din 48 produse

 Filtre
De construit - Joc Domino din Lemn, 200 Piese
-15%

Joc Domino din Lemn, 200 Piese

157,00 RON 133,45 RON

Categoria "De Construit" de pe Jocolino.ro oferă o selecție de jucării educative din lemn, concepute special pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor. Aceste jucării nu sunt doar distractive, ci și instrumente valoroase în dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale micuților.

Jocurile de construcție, cum ar fi cuburile, jocurile de stivuire și domino, îi ajută pe copii să învețe concepte fundamentale precum forma, mărimea, și relațiile spațiale, în timp ce își dezvoltă coordonarea ochi-mână și abilitățile de rezolvare a problemelor. Prin joacă, copiii își exercită gândirea critică și își îmbunătățesc capacitatea de a gândi strategic, punând bazele pentru învățarea viitoare într-un mod plăcut și interactiv.

În această categorie, fiecare jucărie din lemn este aleasă cu grijă, având scopul de a oferi nu doar momente de joacă de neuitat, dar și de a contribui la dezvoltarea integrală a celor mici. Invităm părinții să descopere varietatea de jucării "De Construit" disponibile pe Jocolino.ro, fiecare cu potențialul de a deschide noi orizonturi în educația copiilor lor.
 

Cuburi de Construit

 

Cuburile de construit din lemn sunt un clasic atemporal în lumea jucăriilor pentru copii, oferind o paletă largă de beneficii educaționale. Aceste jucării simple, dar extrem de versatile, încurajează copiii să își folosească imaginația și să exploreze concepte de gândire spațială, pe măsură ce construiesc turnuri, case, poduri și multe alte structuri.

Varietatea de forme, mărimi și culori disponibile stimulează recunoașterea vizuală și îmbunătățește abilitățile de sortare și clasificare. Copiii învață să distingă între diferite forme geometrice și să le asocieze, dezvoltând în același timp noțiuni de bază matematice și fizice, precum echilibrul și simetria.

Prin joaca cu cuburi, micuții își exercită și finețea mișcărilor, îmbunătățindu-și coordonarea mână-ochi și abilitățile motorii fine. Este fascinant cum o jucărie atât de simplă poate servi drept temelie pentru o varietate atât de mare de competențe esențiale în dezvoltarea timpurie.

Astfel, cuburile de construit din lemn se dovedesc a fi mai mult decât simple jucării; ele sunt veritabile unelte de învățare care îmbogățesc experiența educațională a copiilor, oferindu-le șansa de a învăța prin joacă într-un mod plăcut și interactiv.
 

Jocuri de Stivuire

 

Jocurile de stivuire sunt esențiale în arsenalul educațional al copiilor, oferind o modalitate distractivă și eficientă de a dezvolta coordonarea ochi-mână și abilitățile de echilibru. Aceste jocuri implică plasarea strategică a diferitelor elemente unul peste altul, fără a le lăsa să cadă, provocând astfel micuții să gândească și să planifice fiecare mișcare.

Beneficiile jocurilor de stivuire merg dincolo de simpla coordonare fizică; ele introduc copiii în lumea conceptelor de bază precum ordinea, mărimea și relațiile spațiale. Prin joc, copiii învață să recunoască și să clasifice obiecte în funcție de dimensiune și formă, o abilitate fundamentală pentru înțelegerea matematicii și a științelor. De asemenea, aceste jocuri încurajează gândirea logică și capacitatea de a rezolva probleme, pe măsură ce copiii decid cel mai bun mod de a construi turnul lor fără a-l lăsa să se prăbușească.

Mai mult, jocurile de stivuire sunt excelent concepute pentru a îmbunătăți concentrarea și răbdarea. Copiii sunt motivați să stea concentrați și să acorde atenție detaliilor, în timp ce construiesc și echilibrează, dezvoltându-și în același timp capacitatea de a rămâne calmi și concentrați în fața unei provocări.

În concluzie, jocurile de stivuire din lemn de pe Jocolino.ro reprezintă nu doar o sursă de distracție, ci și o metodă eficientă de învățare, îmbunătățind abilitățile motorii, cognitive și emoționale ale copiilor într-un mediu plăcut și sigur.

 

Jocuri Domino din Lemn

 

Jocurile domino din lemn reprezintă o excelentă adăugare la colecția educativă a oricărui copil, oferind nu doar distracție, ci și oportunități valoroase de învățare. Aceste jocuri clasice sunt ideale pentru dezvoltarea gândirii logice și a abilităților strategice, provocând copiii să anticipeze mișcările și să planifice în avans.

Pe lângă divertisment, domino-ul poate servi drept o introducere accesibilă în lumea matematicii. Copiii învață noțiuni de matematică simplă, cum ar fi adunarea și scăderea, în timp ce joacă și se distrează. Recunoașterea pattern-urilor este o altă abilitate esențială îmbunătățită prin jocul de domino, deoarece copiii trebuie să asocieze piesele în funcție de numărul de puncte, dezvoltând astfel recunoașterea vizuală și gândirea analitică.

Această abordare ludică a învățării îi ajută pe copii să asimileze concepte matematice și de logică într-un mod natural și plăcut, făcând educația o experiență pozitivă și îmbogățitoare. Jocurile de domino din lemn sunt, astfel, nu doar o sursă de amuzament, ci și un instrument educațional valoros, care stimulează mintea și sprijină dezvoltarea cognitivă într-un mediu distractiv și interactiv.

Cu design-ul lor durabil și estetic, jocurile domino din lemn de pe Jocolino.ro sunt o alegere excelentă pentru părinții care doresc să ofere copiilor lor jucării care combină învățarea cu joaca, promovând în același timp dezvoltarea abilităților esențiale pentru viață.

 

Avantajele Jucăriilor de Construit din Lemn

 

Jucăriile de construit din lemn aduc o multitudine de avantaje, atât pentru copii cât și pentru mediu, distingându-se prin durabilitate, siguranță, valoare educațională și estetică.

Durabilitate și siguranță: Comparativ cu jucăriile din materiale sintetice, cele din lemn sunt net superioare în termeni de durabilitate. Pot rezista ani de zile, chiar și la un joc intens, fără a se deteriora sau a pierde din calitate. În plus, lemnul este un material sigur, lipsit de substanțe chimice nocive prezente uneori în jucăriile din plastic, oferind astfel un mediu de joacă sănătos pentru copii.

Aspect educațional și estetic: Jucăriile de construit din lemn sunt proiectate nu doar pentru a fi atractive din punct de vedere vizual, dar și pentru a stimula învățarea și dezvoltarea cognitivă. Ele încurajează creativitatea, gândirea spațială și abilitățile de rezolvare a problemelor, fiind în același timp plăcute la atingere și estetic plăcute, îmbogățind astfel spațiul de joacă al copilului.

Sustenabilitate: Alegerea lemnului ca material de fabricație subliniază angajamentul Jocolino.ro față de protecția mediului. Lemnul este un resurs natural, regenerabil și biodegradabil, spre deosebire de materialele sintetice care pot dăuna mediului. Prin promovarea jucăriilor din lemn, contribuim la un viitor mai verde pentru generațiile următoare.

Astfel, jucăriile de construit din lemn reprezintă o alegere excelentă pentru părinții conștienți de importanța sustenabilității, siguranței și valorii educaționale a jucăriilor alese pentru copiii lor, contribuind semnificativ la dezvoltarea armonioasă a micuților.
 

Concluzie

 

Jucăriile de construit din lemn joacă un rol fundamental în dezvoltarea integrală a copiilor, oferindu-le nu doar momente de joacă, ci și oportunități inestimabile de învățare și creștere. Prin stimularea creativității, îmbunătățirea abilităților motorii fine, promovarea gândirii logice și încurajarea înțelegerii conceptelor matematice și spațiale, aceste jucării constituie o bază solidă pentru dezvoltarea timpurie a copiilor.

În lumina numeroaselor lor beneficii, inclusiv durabilitate, siguranță, aspect estetic și contribuția la protecția mediului, jucăriile de construit din lemn de pe Jocolino.ro reprezintă o alegere înțeleaptă pentru părinții care doresc să ofere copiilor lor cele mai bune resurse educaționale. Aceste jucării nu sunt doar distractive, ci și instrumente valoroase care sprijină dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a celor mici.

Invităm astfel toți părinții să exploreze colecția noastră de jucării de construit din lemn, alegând jucăriile care nu doar îmbogățesc experiența de joacă a copiilor, dar le și construiesc un viitor luminos, plin de posibilități și descoperiri noi. Împreună, putem contribui la creșterea unei generații creative, gânditoare și responsabile față de mediul înconjurător.

Suport clienti 09:00 - 17:00 (maxim 1 zi lucratoare prin email)

0750.475.425 contact@jocolino.ro
WhatsApp

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!